profesori our umanjena

Grupa Profesori večeras u O.U.R. Pub-u

profesori our umanjena

U već čuvenom O.U.R. Pub-u u Beogradskoj 71, svakog petka i subote nastupaju bendovi koji su u samom vrhu klupske scene. Stoga će se na bini paba večeras naći grupa Profesori.

Oni su profi, pravi profesori muzike i popularne numere obogaćuju inventivnim aranžmanima u veštom spoju pop, rok i disko žanrova i zvuka harmonike. Zato Profesori ne odustaju dok svi ne zapevaju i zaigraju! OUR Pub umanjeno

O.U.R. Pub u Beogradskoj 71 je mnogima omiljena lokacija. Ušuškan Tašmajdanskim parkom, široki stakleni izlog paba pruža pogled na isti. Tu ćete se vrhunski provesti, zvuk je svetski, pabovska kuhinja sa specijalitetima iz svetskih metropola koje neguju pabovsku kulturu i pivo su perfektni.

Pored kuhinje i piva po kojima je najpoznatiji, pab neguje najkvaliteniju muziku. Čak pet dana u nedelji ovde se održava bogat muzički program.

Utorkom nastupa Uroš Vukašinović, poznatiji u pabu kao OUR TOZOVOZ. Sreda je rezervisana za vrhunske Jazz muzičare poput “Nežnih Neizbežnih” koji gostuju u pabu svake druge srede. Četvrtkom sviraju najistaknutiji bluz muzičari kao što je “Zona B” koja svakog drugog četvrtka izvodi najbolji mogući bluz koji možete čuti u Srbiji. Petak i subota su dani za bendove kao što su “Dea Dia” i “Acoustic strings“. Poznati, ali probrani hitovi u formi koja diže sve na noge i kada se pravi istinska žurka u pabu.

Rezervišite vaše omiljeno mesto na broju 011/323-88-46.