Francuska nedelja u Beogradu

Francuska nedelja u Beogradu: Salon življenja na francuski način

Često ćete čuti da su francuski sirevi nezamenjivi, francuski poljubac nezaboravan, francuska vina najbolja na svetu i da reči moda i Francuska, definitivno idu ruku pod ruku.

Ako želite da iskusite francuski stil života, ne morate otići u Francusku. Dovoljno je da posetite Salon življenja na francuski način – “Bonjour France” koji će se održati 23. novembra u Rajićeva Shopping Centru.

Plato ispred tržnog centra biće pretvoren u salon degustacije i prodaje proizvoda inspirisanih Francuskom iz različitih sektora poput mode, kozmetike, dekoracije, vina i gastronomije.

Tog dana, Ile de France sirevi – bri, kamamber i ementaler – biće predstavljeni na način koji dolikuje Francuskoj, uz uparivanje sa vrhunskim francuskim vinima. Odaberite svoj omiljeni sir iz palete „Ile de France“ kompanije Mlekoprodukt i nagradite sebe trenucima čistog hedonizma.

Salon življenja na francuski način, koji organizuje Francusko srpska privredna komora, održava se u okviru Francuske nedelje koja će i ove godine biti otvorena na večeri proslave francuskog vina Božole Nuvo, 20. novembra 2019. godine. Mlekoprodukt, koji je već tradicionalni partner Božolea i već godinama u Srbiji doprinosi življenju na francuski način, biće prisutan sa sirevima Biser Selekta i Ile de France.