DSCF4888

FILM „KLUB UBICA“ ODUŠEVIĆE LJUBITELJE OVOG ŽANRA

Od četvrtka 26. januara, posetite omiljeni bioskop i ne propustite priliku da pogledate punokrvni adrenalinski triler „KLUB UBICA“ (ASSASSIN CLUB).

Nakon fantastičnih uloga u romantičnoj drami „Prošlog Božića“ i akcionoj avanturi „G.I. Joe – Zmijske Oči“, talentovani glumac Henri Golding oduševiće publiku u filmskoj priči koja redefiniše pojam „borbe na život i smrt“.

Golding će, zajedno sa Numi Rapas i Semom Nilom publiku odvesti u svet sa druge strane zakona, gde pravila ne važe i gde se život gubi u treptaju oka.

O FILMU: Kada se ubici, Morganu Gejnsu, ponudi ugovor da ubije sedam ljudi, on brzo otkriva da su sedam ‘meta’ takođe ubice koje su angažovane da ga ubiju. Jedini izlaz je ostaviti trag leševa iza sebe i pronaći glavu operacije, koji ih je sve postavio. Morgan kreće u međunarodnu potragu za ljudima kako bi pokupio tragove, jedan po jedan. U međuvremenu, ubice se fokusiraju na Sofi, ljubav Morganovog života. Koriste je kao pešaka u svojoj smrtonosnoj igri, primoravajući Morgana na nemoguću žrtvu: jedini način da joj spase život je da izgubi svoj.