Fantastične zveri

Fantastic Beasts night u svim Cineplexx bioskopima: ,,Fantastične zveri: Tajne Dambldora“

Martovski 2023 LookerWeekly 728x90 baner

,,Fantastične zveri: Tajne Dambldora“ 9. aprila

Ljubitelji magije, spremite se za sjajno veče u Cineplexx bioskopima ove subote od 19 časova uz film ,,Fantastične zveri: Tajne Dambldora“. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Simbolično, čarobni štapić ovog proleća ide vama, jer čarolija može biti u svakom od nas! Donacijom za NURDOR i u saradnji sa njima, poklonjamo 100 olovaka u svakom bioskopu koje možete zasaditi i time podržati akciju #ZasadiŽivot.

Ovo nije obična olovka, već u sebi sadrži seme lavande, nane ili bosiljka, a ono što je najvažnije jeste da, poklanjajući specijalne eko olovke, želimo da vas podstaknemo da i vi budete deo ove akcije.

Čarobni štapići u vidu olovke čekaju vas ispred sale pretpremijerne projekcije filma ,,Fantastične zveri: Tajne Dambldora“ u subotu, 9. aprila od 19 časova uz poklon originalni poster filma. Čarobna knjiga pripremila je po dve poklon knjige iz ove sage u svakom bioskopu, za najsrećnije posetioce.

Profesor Albus Dambldor shvata da veliki mračni čarobnjak Gelert Grindelvald želi da preuzme kontrolu nad čarobnjačkim svetom. Kako ne može sam da ga zaustavi, pomaže mu Njut Skamander, koji predvodi neustrašivu ekipu čarobnjaka uz pomoć jednog ,,normalca”. U neverovatnoj misiji susreću se stare i nove čudesne zveri od kojih je deo na Grindelvaldovoj strani. Dambldor, međutim zbog velikog rizika i opasnosti, neće dugo ostati po strani.

U glavnim ulogama našli su se Mads Mikelsen, Džud Lou, Ketrin Vaterston, Ede Redmajn, Ezra Miler i Alison Sudol. Režiju potpisuje Dejvid Jejts.

Ulaznice za Fantastic Beasts night u prodaji su na blagajnama bioskopa i putem CineplexxRS aplikacije.