775161679 AR 5399 1FDBF824A981701D61B99579E73A1CC6 1
CANNES, FRANCE - MAY 07: Monster characters pose for a colourful photocall to launch sneak peek of 'Hotel Transylvania 3' on May 7, 2018 in Cannes, France. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images for Sony Pictures Releasing International)

Ekipa filma “Hotel Transilvanija 3” doplovila u Kan

Na ovogodišnji,71.filmski festival u Kanustigao je i Drakula sa svojom poznatom družinom iz Hotela Transilvanija i to u šarenoj i spektakularnoj povorci. Njihov odmor samo što nije počeo!

Prateći pomorsku povorku i pozirajući za fotografe duž francuske obale, reditelj Genndy Tartakovsky, zajedno sa nekolicinom međunarodnih glumaca koji su pozajmili glasove animiranim likovima, predstavili su novu scenuiz predstojećeg letnjeg animiranog hita “Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje”.

U spektakularnoj povorci su bili mnogi poznati i obožavani likovi iz filma, kao i neki novi poput – misteriozne kapetanice Erike,  koja je uplovila u povorku u nizu šarenih tematskih plovila. Neverovatnu povorku činili su brodovi sa različitim putnicima, od gremlina do zombija, preko veštica.

Događaj je kulminirao kada je Tartakovsky predstavio posebnu novu scenu iz filma i to pritiskom na dugme. Emitovana je posebna scena u kojoj gremlini upravljaju avionom. Celi događaj prikazivao se  istovremeno na YouTube-u.

U originalnoj verziji filma svoje glasove našim omiljenim likovima pozajmili su Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Fran Drescher, Steve Buscemi, David Spade, Molly Shannon, Keegan-Michael Key i Mel Brooks. Imena domaćih glumaca koji će učestvovati u sinhronizaciji na srpski jezik biće uskoro potvrđena.

Producent filma je Michelle Murdocca, dok scenario potpisuju Genndy Tartakovsky i Michael McCullers. Autor muzike je Mark Mothersbaugh, a fotografije i animacije osmišljene su od strane studija Sony Pictures.

Animirani letnji hit “Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje” na repertoar domaćih bioskopa stiže od 02. avgusta!
Hotel Transilvanija3: Odmor počinje

Najpoznatija porodica ovog leta vraća se na velika platna u istom sastavu ali sa novim avanturama i nevoljama te u potpuno novom okruženju. Vreme je za praznike. Kako čak i čudovišta moraju sa vremena na vreme da uzmu odmor, tako i naša ekipa ove godine letuje u velikom stilu. Ali s obzirom na to da sa Drakulom i njegovom družinom nikada ništa ne ide glatko i jednostavno, tako će i ovo letovanje biti začinjeno sa brojnim dogodovštinama i humorom a i potencijalnim opasnostima.