Preview BB 4x3 SARA Pije

,,Discovered by Coke’’ otkriva nove muzičke zvezde

Imate izuzetan glas, bavite se muzikomi verujete u svoj talenat? Coca-Cola je pokrenula Discovered byCoke, uzbudljivo muzičko takmičenje koje ima cilj da otkrije nove muzičke talente!

Coca-Cola je na tržište nedavno izbacila specijalno dizajnirane promotivne limenkena kojima se nalaze likovi popularnih muzičkih zvezda: Sare Jo, Bojane Vunturišević, grupe S.A.R.S i Leonai tako najavila uzbudljivu muzičku jesen. Upravo su oni ambasadori i mentori talent show-a Discovered by Cokeu kom će imati važnu ulogu.

Prijavljivanje za talent show Discovered by Coke  je jednostavno i odvija se u nekoliko koraka. Potrebno je kupiti jedno od promotivnih pakovanja Coca-Cole, na kojima se nalazi kod. Zatim kreirati profil na web sajtu www.discoveredbycoke.rs, uneti promotivni kod i izabrati mentora i jednu od ponuđenih pesama. Zatim snimiti video sa svojom izvedbom pesme i postaviti na web sajt. Svaki od mentora će imati zadatak da izabere tri najbolja kandidata, dok će se glasovima publike, izabrati 13.polufinalista. Najboljih 13 očekuje Boot Camp u oktobru, gde će ih mentori podučavati veštinama istinskih muzičkih zvezda.Finalisti takmičenja će nastupiti na velikom završnom koncertu, a pobednika talent show-a očekuju vredne nagrade: singl i spot u 2020., jednogodišnji ugovor sa produkcijskom kućom Bassivity i novčana nagrada u iznosu od 5000 EUR.

,,Coca-Cola je sinonim za najpoznatije osvežavajuće piće na svetu, a kao kompanija, uvek smo bili i bićemo podrška talentovanim ljudima i snažno podržavamo njihove ambicije da postanu prave muzičke zvezde. Zato smo odlučili da pokrenemo Discovered by Coke, u želji da pronađemo i afirmišemo istinske muzičke talente i pružimo im priliku da ostvare svoje snove.’’, izjavio je Martin Atanasovski, iz kompanije Coca-Cola.

Pored vredne nagrade koja očekuje pobednika, i sve one koji budu glasali za svoje favorite tokom čitavog takmičenja, očekuju pokloni: ulaznice za finalni koncert, upoznavanje sa mentorima, promotivne majice sa njihovim potpisom…

,,Svi mentori su veoma uzbuđeni i jedva čekamo da kandidatima prenesemo svoja iskustva i znanja o pevanju, artist menadžmentu, scenskom nastupu, i muzičkoj produkciji. Sigurna sam da će Discovered by Coke otkriti nove sjajne pevače koji će dobiti fenomenalnu priliku da ostvare svoje snove.’’, kaže Sara Jo, poznata pevačica.

Nakon Boot campa, glasovima mentora i publike, biće izabrano 4 finalista koji će nastupiti na završnom koncertu. Zatim će glasovima publike i žirija biti izabran pobednik Discovered by Coke, koji pored singla i novčane nagrade dobija priliku da započne blistavu karijeru u muzičkoj industriji.