Deda Mraz 1

Deda Mraz i ljubimci u humanitarnoj misiji

Nova godina je iza ćoška, a u njenim čarima treba da uživaju svi, pa i napuštene kuce i mace. U cilju da pomogne napuštenim ljubimcima Beograda, Deda Mraz stiže i ove godine u srpsku prestonicu.

Tradicionalno šesto druženje sa Deda Mrazom zakazano je za nedelju, 26. novembar, od 13 časova u tržnom centru Delta City. Preko 1.000 krznenih, pernatih, dvonožnih i četvoronožnih drugara zabavljalo se sa dekicom sa Severnog pola u prethodnih pet godina, a samo ove godine se očekuje dolazak gotovo 300 ljubimaca.

Svi učesnici na najveselijem događaju dobiće besplatan paketić sa ukusnim zalogajčićima, fotografiju sa Deda Mrazom, ali i priliku da obraduju one manje srećne – kuce i mace bez doma. Opremu, poslastice, hranu, igračke koje Beograđani donesu, dobiće Udruženje ZOI koje se nesebično bori za dobrobit napuštenih mezimaca.

LookerWeekly magazin Oktobarski salon 2022 baner

Nakon Beograda, Deda Mraz će sa istim ciljem posetiti i Novi Sad i Kragujevac, a zatim i putem online glasanja izabrati 12 pomoćnika za predstojeću godinu.

Ako smatrate da vaš ljubimac ima sve što je potrebno da bi bio jedan od Deda Mrazovih pomoćnika, požurite, jer vremena je malo. Popunite prijavu na sajtu www.petface.net do petka 24. novembra i mesto na najšašavijoj novogodišnjoj zabavi je vaše.