Screen Shot 2019 09 26 at 12.46.31

CineStar TV Channels proslavili 10 godina postojanja u regiji i najavili novitete!

CineStar TV Channels prošlog su petka proslavili 10 godina emitovanja u regiji, i ujedno najavili i pokretanje novog kanala posvećenog serijama, CineStar TV Series. Povodom proslave okupljeni su partneri i prijatelji koji su čestitali na uspehu CineStar TV Channels grupacije.

Nakon legendarnog otvaranja Weekend Media Festivala u Rovinju, zabava se nastavila i sutradan u novootvorenom Grand Park Hotelu, ali ovog puta u organizaciji CineStar TV Channels filmske grupacije kanala, koja je prema komentarima prisutnih proglašena „najboljim partijem ovogodišnjeg Weekenda“.

Brojne zvanice iz poslovnog sveta, kao i sa glumačke i muzičke scene, imale su priliku da uživaju u proslavi desete godine rada CineStar TV Channels grupe, koja je svojim postojanjem izmenila sliku filmskih kanala u regiji i donela na tržište nove standarde filmskog sadržaja za sve uzraste. . Bez obzira da li volite romantične komedije, ljubavne drame, znanstvenu fantastiku ili ste više za akcijske trilere, sve to možete da pronađete na svojim omiljenim CineStar TV kanalima.

Tajnu ovog uspeha zvanice su imale priliku da čuju upravo na proslavi godišnjice. Od pokretanja prvog kanala 2009. godine do danas, kada se CineStar TV kanali emituju u čak sedam zemalja u regiji, na platformama preko dvadeset operatera u regiji, a samim tim omogućuju gledanje vrhunskog filmskog sadržaja u preko četiri miliona domaćinstava. Zanimljivo je istaći da prvi pokrenuti kanal grupacije CineStar TV i danas drži prvo mesto u gledanosti među svim filmskim kanalima koji se emituju putem platformi i da je prema gledanosti na TV Beat platformi, CineStar TV Channels grupa u samo godinu dana ostvarila porast udela u gledanosti od neverovatnih 96%.

Okupljeni su na proslavi dali svoju podršku daljem radu CineStar TV Channels grupaciji filmskih kanala, jer i nakon deset impozantnih godina, ne prestaju da iznenađuju struku i gledaoce. Upravo je na proslavi objavljeno pokretanje novog kanala posvećenog serijama, prigodnog naziva CineStar TV Series. Rezultat je to slušanja pulsa publike i tržišta, gde se ukazao prostor za kanalom koji će 24 sata na dan prikazivati najkvalitetniji sadržaj iz brzo rastuće industrije serija i sitkoma. Gledaoci će tako dobiti celokupnu paletu kanala i centralno mesto za porodično okupljanje i provođenje slobodnog vremena ispred televizora.

Proslava je samo uvod u slavljeničku kampanju u kojoj je pripremljen bogat program ispunjen TV premijerama, filmskim hitovima i fantastičnim serijama, omogućujući tako gledaocima ekskluzivan i premijerni sadržaj 12 – 16 meseci nakon prvog prikazivanja u bioskopu.

CineStar TV Channels okupljaju ukupno šest žanrovski predodređenih filmskih kanala prilagođenih potrebama svakog filmofila i ljubitelja serija, a uz premijerne filmove i nezaboravne serije, gledaoci mogu da pogledaju i atraktivan materijal o snimanju najnovijih filmskih hitova, ekskluzivne intervjue s glumcima i poznatim rediteljima, filmske vesti i još mnogo toga.Detaljnije o ponudi CineStar TV kanala i rasporedu emitovanja, možete pronaći na web-stranici www.cinestartvchannels.rs