DC Liga Superljubimaca premijerno

CineStar 4DX Ada mall: DC Liga Superljubimaca premijerno

CineStar 4DX Ada mall i Blitz u okviru Super vikenda, gde će od 11h organizuju sjajan program

Najzabavnija animacija o četvoronožnim super junacima Warner Bros. studija “DC Liga Superljubimaca”  u distribuciji Blitza pretpremijerno je stigla 21. jula u bioskope  širom Srbije i Crne Gore.

U ovoj čarobnoj avanturi, super pas Kripto i Supermen nerazdvojni su najbolji prijatelji, dele iste supermoći i zajedno se bore protiv kriminala u Metropolisu. Kada Supermena i ostatak Lige pravde otmu, Kriptu će u pomoć pristići  ekipa iz azila – pas As, trbušasta svinja PB, kornjača Merta i veverica Čip— oni će morati da ovladaju svojim novootkrivenim moćima i pomognu mu u spašavanju superheroja.
 
Radosnu i ushićenu publiku očekuje nezaboravna premijerna projekcija u subotu, 23. jula u bioskopu CineStar 4DX Ada mall u okviru Super vikenda, gde će od 11h biti organizovan sjajan program. Uz animatorku Vanju, mališani će uživati u kreativnim crtežima, lavirintima, bojankama. Animal Rescue Srbija tim pripremio je sjajnu edukativnu radionicu “Mjau-Vau ekspert” gde će deca, kroz teorijske i praktične vežbe, naučiti kako pravilno da prilaze životinjama, kako da se ponašaju u susretu sa nepoznatim životinjama (čoporom pasa i sl.) i mnoge druge korisne stvari. Punopravni član ARS- a koji će asistirati na predavanju jeste – pas Badi.

Naša čarobna  slikarka Maja biće zadužena za face painting i oslikavanje svih posetilaca.
 
I to nije sve ! Najmlađi  će imati prilike da se fotografišu i druže sa glumcima koji su pozajmili svoje glasove i učestvovali u sinhronizaciji, a ekipa filma pokloniće se nakon projekcije.
 
Sjajna ekipa glumaca, pevača i influensera pozajmila je glasove junacima. Glumac Aleksandar Radojičić predvodi ekipu superljubimaca kao Kripto, Supermenov pas. Marko Mrđenović je As, Milena Moravčević PB prasica, Tamara Krcunović je briljantna, ali brutalna Lulu, Marko Todorović pozajmljuje glas veverici Čipu, dok je Nataša Marković kornjača Marta.
 
U ostalim ulogama su i TV lice Dragana Kosjerina, pevačica Sara Šekularac Zoi, youtuber Mario Vrećo, TikToker Andrija Milivojević WajWai, reper Nikola Ćosić Bvana,  glumci Stefan Buzurović, Miloš Timotijević, Marko Marković, influenserka Dženi Martin, zatim Vuk Gajić, Nina Stanojević, Lena Mitrović, Tomaš Sarić, Đurđina Radić Djixx, Miloš Milaković, Ozbiljne teme.
 
Film pretpremijerno možete pogledati u sinhronizovanoj verziji, dok će se na redovnom repertoaru bioskopskih dvorana od 28. jula naći i titlovana verzija filma. Ulaznice se u prodaji online ili na blagajnama bioskopa.