Soft Skills Academy vizual

BESPLATAN SEMINAR „SOFT SKILLS ACADEMY – Unapredi svoje sposobnosti!“

Martovski 2023 LookerWeekly 728x90 baner

U 2010. godini Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Lokalni komitet Beograd je došlo na ideju da kroz niz interaktivnih treninga omogući studentima da se bolje opreme za uspešnu karijeru. Tokom godina, razni komiteti našeg Udruženja su prepoznali važnost veština koje Soft Skills Academy pruža, tako da se danas ovaj seminar održava u 18 evropskih gradova.

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da se i ove godine organizuje besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština „Soft Skills Academy“ za sve zainteresovane studente, u digitalnom izdanju! Seminar se održava u periodu od 14. do 16. maja 2021. godine.

Naše udruženje, već dug niz godina, organizuje seminar “Soft Skills Academy” sa ciljem da ambicioznim studentima pruži priliku da poboljšaju neophodne profesionalne veštine koje ne dotičemo tokom formalnog obrazovanja. Kako zbog trenutne epidemiološke situacije nismo u mogućnosti da se okupimo uživo, jedanaest godina tradicije nastavljamo uz pomoć modernih sredstava komunikacije. Tokom trodnevnog seminara 30 odabranih učesnika će biti u prilici da prisustvuje edukativnim i interaktivnim treninzima preko onlajn platformi. Učesnici će treninge, koje drži sertifikovani Istek treneri, moći da prate iz udobnosti svog doma, a po završetku akademije će im biti dodeljeni sertifikati potpisani od strane organizatora.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem sajta softskillsacademy.rs u periodu između 26. aprila i 3. maja! Za sve dodatne informacije možete posetiti našu Facebook i Instagram stranicu @SSA_Belgrade!