Beogradski nocni market Djeram

„BEOGRADSKI NOĆNI MARKET“ PO PRVI PUT NA NOVOJ LOKACIJI, PIJACI „ĐERAM“

Pripreme za 23. Beogradski Noćni Market koji se po prvi put organizuje na pijaci „Đeram“, u petak, 06. septembra od 18 do 24 časa, pod sloganom „Veče na Đermu“, privode se kraju.

Za sve ljubitelje dobre zabave i kupovine najavljujemo veliki broj izlagača. Sezona voćarskih i povrtarskih kultura sa sobom donosi i veći broj zainteresovanih poljoprivrednih proizvođača „šampiona pijaca“ koji će direktno iz svojih bašta pijačne tezge ispuniti domaćim i kvalitetnim proizvodima. Ljubitelji dobre hrane, imaće prilike da uživaju u čarima vrhunskih specijaliteta koji će za njih pripremati beogradski restorani i barovi.

Od prošlog marketa, koji je održan na pijaci „Kalenić“, imamo učesnike iz inostranstva. Tako će i na ovom marketu jedinstvene rukotvorine predstaviti Afaneh iz Irana, a Engleskinja afričkog porekla, Nemva, predstaviće unikatne aksesoare. Jedna od atrakcija biće i knjiga „501 stvar koju zaista možete uraditi“. Kako bi septembarsko izdanje muzičko gastronomskog festivala protekao u dobrom ritmu, di-džej Brkati pobrinuće se da svi posetici uživaju u odličnoj atmosferi.