Venecija u Beogradu Photo 2

Autentična zabava pod maskama na Sava Promenadi

Karnevalski duh i slobodu koju su proslavljali nekadašnji Mlečani, posetioci Sava Promenadeće moći da dožive u subotu 31. avgusta od 17 časova, kada će u okviru Karnevala brodova biti organizovana i originalna zabava pod maskama!

Tradicionalno, bajkovitu Savu će po 15. put ispuniti smotra dekorisanih plovila, dok će ove godine, po prvi put, Belgrade Waterfrontsvoje prelepo šetalište pretvoriti u veličanstvenu pozornicu, prepunu raskošnih maski i kostima. Deo karnevalske povorke činiće i mažoretkinje, orkestri, plesne grupe, klovnovi i mađioničari, koji će doneti mnogo dobre zabave.

Karnevalski doživljaj upotpuniće i panorama živopisne Venecije ispred koje će posetioci moći da se fotografišu pod maskama. Svaki posetilac koji svoju fotografiju sa karnevala postavi na lični Instagram profil uz postavljanje lokacije belgradewaterfont,sa sobom će, osim lepih uspomena, kući poneti i autentičnu venecijansku masku.

Prošetajte do Sava Promenade ovog vikenda i uživajte u šarenilu boja, živopisnih maski, dobrog raspoloženja i u mističnoj magiji karnevala pod maskama!