art diler se vratio novim singlom 663

Art Diler se vratio novim singlom

Želim da se smeješ

Posle dužeg vremena grupa Art Diler plasirala je novi singl, Želim da se smeješ, kojim najavljuju svoj drugi studijski album, čiji je izlazak planiran početkom leta ove godine.

Art Diler su, prema rečima svih članova, spremni da nastave karijeru koja je poslednjih godinu dana zbog opravdanih razloga bila u nekoj vrsti hibernacije i kroz koncerte potvrde titulu odličnog live sastava. Za najnoviju pesmu “Želim da se smeješ” najavljen je i video spot do kraja februara meseca.

Prvi i više puta nagrađivani album “Miris jeseni” objavili su 2009. godine pod etiketom PGP-RTS-a.

“Prvi album je prošao odlično, poneo je nekoliko nagrada, te smo svakako zadovoljni urađenim do sad. Sada imamo odličnu pesmu, čini nam se u pravo vreme, a drugo izdanje je ono što publika očekuje od nas. Mi ćemo im to i pružiti, nadamo se da ćemo ispuniti očekivanja što se tiče kvaliteta, i produkcije i dosta zrelijih aranžmana koje ovaj singl obećava.“, jednoglasno su rekli članovi grupe Art Diler – Marko Blagojević, Nenad Stojković, Bojan Stevanović i Marko Veljković.

Tokom prošle godine objavili su EP izdanje pod nazivom “Pasje godine” na kome se našla i engleska verzija numere “Ono što jesam”.