Slika

VIKEND ZABAVE ZA MALIŠANE

4. 5. jul 2020. godine – Savski park, Beograd na vodi

  1. Dečiji sajam održaće se 4. i 5. jula 2020. godine na prostoru Savskog parka u Beogradu na vodi. Vrata za mališane i njihove najdraže biće otvorena od 11 do 20 sati, a ulaz je, kao i uvek, besplatan!

Tokom dva dana vikenda posetioci će uživati u raznovrsnom programu bini i na sportskim terenima. Brojni nastupi plesnih grupa, pozorišne predstave, modne revije, nagradne igre, takmičenja, druženje sa animatorima, klovnovima i omiljenim likovima iz crtanih filmova samo je deo onoga što vas očekuje tokom osamnaest sati trajanja Sajma.

Istovremeno, dobar provod je zagarantovan i na sportskim terenima, gde će deca uživati u učenju različitih sportova i mnogobrojnim takmičenjima. Pored zabave za mališane, važan segment predstavlja i program stručnih predavanja, pre svega iz oblasti prava deteta, zdrava ishrane, kao i najnovijih saznanja iz pedijatrije.

Dečiji sajam je manifestacija koja se tradicionalno održava od 2008. godine, dva puta godišnje u svom prolećnom i jesenjem terminu. Ove godine, zbog situacije koja se događa u celom svetu, Dečiji sajam se održava u julu, na otvorenom prostoru i uz manji broj izlagača, poštujući sve preporuke struke.