fbpx
LookerWeekly.com magazin

Učestvuj u konkursu Vulkan izdavaštva i osvoj najlepše nagrade!

Završava se 30. decembra u pon

Čitanje knjiga je divan način da pobegnemo od svakodnevnih stresova. Kako je decembar mesec darivanja, ali i mesec čitanja novih knjiga, Vulkan izdavaštvo je za vas pripremilo decembarski izazov!

Pridružite nam se tokom decembra i uz #čitaj_novu_vulkan_knjigu postavljajte na svoje društvene mreže (Facebook i Instagram) slike knjiga Vulkan izdavaštva i Vulkančića koje preporučujete za čitanje. Pozovite tri prijatelja da nam se pridruže u izazovu. Tri fotografije sa najviše deljenja i lajkova 31. decembra nagradićemo novim knjigama Vulkan izdavaštva!

Izazov traje od 1. decembra i završava se 30. decembra u ponoć! Učestvujte koliko god puta želite! Predložite Vulkančić, YA Vulkan ili Vulkan knjige i osvojite sjajan poklon za kraj 2020. godine!

Najlepša fotografija, sa najviše lajkova i deljenja, nakon proglašenja 31. decembra biće nagrađena sa 5 najnovijih knjiga po izboru Vulkan izdavaštva u prvim danima 2021. godine.

Drugo i treće mesto očekuju takođe lepe nagrade – paketi od po 3 knjige po izboru Vulkan izdavaštva.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.