sastav zebra dots predstavio prvi album 48

Sastav ZEBRA DOTS predstavio prvi album

U okviru saradnje kompanija HP i Universal Music

Sastav ZEBRA DOTS na nedavnom sjajnom nastupu uživo u KC Grad, predstavio je beogradskoj publici svoj debi album, Walking on a chance – nastao kao rezultat lokalne saradnje na teritoriji Srbije, Slovenije i Hrvatske između kompanije HP i najveće svetske diskografske kuće Universal Music Group.

Album ZEBRA DOTS-a „Walking On A Chance” donosi 13 autorskih pesama koje odišu groovy zvukom ispunjenim autentičnim, živim i zavodljivim melodijama, te funk, pop, dance i R&B elementima. Sve pesme su snimljene uživo u studiju, bez korišćenja dodatnih semplova, a produkcijom izdanja bavio se vokal i talkbox benda, Koolade.

Ugovor sa Universal-om ovaj sastav čini prvim regionalnim bendom sa internacionalnom distribucijom za neku globalnu izdavačku kuću u novijoj pop istoriji, a podrška koncertu jedan je od prvih primera saradnje kompanije HP i grupacije Universal Music u regionu, i samo jedan u nizu nastupa na kojima će ljubitelji najkvalitetnijeg zvuka imati priliku da uživaju tokom godine.

Album je dostupan i na nedavno predstavljenom servisu HP Connected Music – muzičkoj platformi dostupnoj na svim HP stonim i prenosivim računarima sa Windows 8 operativnim sistemom, koja ljubiteljima muzike nudi potpuno besplatan pristup Universal-ovom katalogu najpopularnijih svetskih muzičara tokom 90 dana, kao i mogućnost dobijanja ekskluzivnih putovanja na koncerte u inostranstvu.

 

Isprobajte ovaj izuzetan muzički servis.