fbpx
LookerWeekly.com magazin

Roman Klub ubistava četvrtkom u pretprodaji po specijalnoj ceni

Martovski LookerWeekly 2021 baner

Izdavačka senzacija, knjiga Ričarda Ozmana Klub ubistava četvrtkom, od ovog trenutka može biti vaša! Vulkan izdavaštvo je svojim čitaocima priredilo jedinstvenu mogućnost – neprikosnoveni bestseler možete kupiti u pretprodaji, po jedinstvenoj ceni!

Od ponedeljka, 1. februara, do nedelje, 7. februara, samo na sajtu www.vulkani.rs bićete u prilici da poručite knjigu Klub ubistava četvrtkom i ostvarite specijalan popust od 20% + 10% na redovnu cenu!

Četvoro neobičnih prijatelja sastaje se svakog četvrtka. Oni nisu obični penzioneri: mrske su im društvene igre i preziru da pričaju o bolestima koje ih muče. Uz čašu vina i kolačiće sa votkom, Elizabet, Džojs, Ibrahim i Ron mnogo više vole da istražuju stara, nerešena ubistva i tako vežbaju male sive ćelije. Jednog lepog sunčanog dana, na njihovom pragu dešava se pravo-pravcato ubistvo, a Klub ubistava četvrtkom se prvi put nalazi usred istrage stvarnog slučaja. Možda su zagazili u devetu deceniju, ali ove samo naizgled simpatično radoznale i naivne bakice i dekice još imaju poneki trik u rukavu!

Inteligentan i u isto vreme duhovit, roman Klub ubistava četvrtkom zasad će biti objavljen u 39 zemalja. Jedan od najcenjenijih svetskih reditelja, trostruki oskarovac, Stiven Spilberg, kupio je prava za ekranizaciju knjige koja je za rekordno kratko vreme fascinirala publiku.

Još od 2009. godine nije viđen ovako senzacionalan izdavački fenomen. Roman Klub ubistava četvrtkom oborio je sve rekorde čitanosti i u decembru 2020. bio je najprodavanija knjiga u Velikoj Britaniji.

Ne propustite jedinstvenu priliku, budite među prvima koji će pročitati knjigu koja će obeležiti 2021. godinu. Klub ubistava četvrtkom poručite putem sajta www.vulkani.rs i na postojeći popust od 20% na sajtu ostvarite dodatnih 10% popusta.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.