fbpx
LookerWeekly.com magazin

PREDSEDNICE najzad pred somborskom publikom

Martovski LookerWeekly 2021 baner

U petak, 18. septembra, sa početkom u 20h, na Velikoj sceni Narodnog pozorišta Sombor, biće održana pretpremijera predstave PREDSEDNICE Vernera Švaba, u režiji Jane Maričić. Premijera je zakazana za 19. septembar sa početkom u 20h. U predstavi igraju Biljana Keskenović, Ivana V. Jovanović i Milijana Makević. Scenografiju potpisuje Gorčin Stojanović, za kostim je zadužena Biljana Grgur, a kompozitor je Božidar Obradinović.

Podsećamo poštovanu publiku da je broj mesta redukovan, te da će u prodaji biti svega do 160 mesta, a da će se predstava odigrati uz poštovanje svih propisanih mera.

Biletarnica Narodnog pozorišta Sombor radiće po redovnom radnom vremenu (od 10.00 do 14.00 i od 18.00 do 20.00h) počevši od utorka, 8. septembra. Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na brojeve telefona biletarnice – 025436373 i 062248020. 

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.