fbpx

Postani stand up komičar!

Prijavi se za 16. Veče otvorenog mikrofona u Ben Akibi!

Kako je pandemija uticala na vas? Da li osećate neke posledice? Da li ste uradili nešto ludo, dobili neverovatne ideje ili doneli neke (ne tako) sjajne odluke?

16. Veče otvorenog mikrofona u Ben Akibi biće održano 24. juna, a rok za prijavu novih talenata, stand up komičara je do 21. juna. Žiri će činiti komičari iz organizacije Standup.rs i publika.

Da li sam postao komičar?

Želimo da vam olakšamo stvari, tako da vam dajemo pet minuta, ne više od toga, da nam pokažete da li ste duhoviti i da li razmišljate kao komičar/ka.

Ispričajte nam sve što ste shvatili/doživeli u poslednjih godinu dana, šta vas je sve izbacilo iz cipela ili donelo neke nove poglede na svet. Dođite da podelite sa publikom sve komične tvistove za koje ste sigurni da možete da iznesete na sceni!

Ako mislite da možete da se bavite ovim poslom, dovoljno je za početak da probate. Publika je tu, kao i cela organizacija Standup.rs.

Način prijave

Molimo sve zainteresovane pojedince koji žele da se oprobaju u ovom poslu da pošalju video u trajanju do 5 minuta na mejl na standup@standup.rs, sa naslovom „Prijava za open mic“ kao i da pripreme sopstveni tekst u trajanju od 5 minuta koji će izvesti u Ben Akibi. Nakon što producenti organizacije pregledaju radove, najbolji će dobiti šansu da svoje umeće isprobaju i na sceni, pred publikom.

Prijave su otvorene do 20. juna.

Mejl za slanje prijave i video snimka: standup@standup.rs

Izbor pobednika

Kao i do sad, o pobedniku Večeri otvorenog mikrofona odlučuje publika, kao i komičari organizacije Standup.rs.

Pobednik 16. Večeri otvorenog mikrofona dobija mogućnost pohađanja stand up radionica. Nakon uspešno završenih radionica, pobednik može da dobije priliku da nastupa u Ben Akibi kao komičar organizacije Standup.rs.

Cilj održavanja open mic večeri je da se pronađu pojedinci koji imaju talenat i želju da postanu profesionalni stand up komičari.

Pokušajte da budete duhoviti na sceni, osvojite publiku svojim humorom i harizmom, jer vam to zaista može promeniti život. Na primer, možete postati stand up komičar (ako pitate one koji to jesu, sigurni smo da će vas odgovarati od te ideje). 

Informacije za publiku

Cena ulaznice: 250 RSD

Telefon za rezervacije svakog dana od 12h do 20h: 060 30 60 131