Kafeterija 4

Platite šoljicu kafe poljupcem na Dan zaljubljenih

Vlasnici novootvorene beogradske Kafeterije odlučili su da 14. februara sve zaljubljene parove obraduju novim načinom „plaćanja“ omiljene kafe.

Naime, svi parovi koji na Dan zaljubljenih dođu u Kafeteriju između 7h i 10h, svoju jutarnju kafu moći će da „kupe“ poljupcem. Tako će gosti imati priliku da probaju najkvalitetnije vrste kafe iz Brazila, Etiopije, Indije i Kostarike.

 Budući da iza nove oaze svetskih ukusa kafe stoje organizatori muzičkog festivala Lovefest iz Vrnjačke Banje, ljubav je kako kažu sastavni deo svakog njihovog projekta.

„Neobičan način plaćanja je uvek zabavan, posebno ako tako slavite ljubav. Ovom akcijom želimo i da se zahvalimo svim posetiocima Kafeterije budući da je za samo deset dana od otvaranja broj gostiju premašio sva naša očekivanja“, poručili su iz Kafeterije.

Kafeterija je nova beogradska oaza za jutarnje razbuđivanje ili popodnevni odmor i uživanje u omiljenoj šoljici kafe. Osim uživanja u prostoru opremljenom u znaku kafe, u dorćolskoj Kafeteriji možete popiti i Kopi Luwak, veoma retku i najskuplju kafu na svetu.