fbpx

Obradujte svoje mališane najlepšim zimskim pričama!

Vulkančić se pobrinuo da odrastanje bude maštovitije, zimske čarolije zabavnije, a mali čitaoci razigrani! Poklonite svom detetu najlepše priče i ulepšajte mu zimsku bajku! Pred vama su nezaboravne Snežne priče i Novogodišnja zabava.

Zahvaljujući knjizi Snežne priče, vaši mališani će upoznati mnoštvo jedinstvenih junaka i sa njima učestvovati u brojnim avanturama. Preslatke životinjice govoriće im o prijateljstvu, porodici i ljubavi i povesti ih u nezaboravne zimske igre.

U Snežnim pričama podjednako će uživati svi članovi porodice, a mališani će želeti da im knjigu čitate iznova i iznova. Petnaest toplih, divno ilustrovanih priča upotpuniće vašu zimsku bajku. Uživajte sa novim drugarima u zimskim čarolijama, napravite Sneška Belića, sankajte se, klizajte i radujte se snežnim pahuljama!

Neodoljivi junaci su spremni za zimske dogodovštine. Prepustite se i vi beskrajnoj zabavi!

Novogodišnja zabava je knjiga za sve one koji uživaju u novogodišnjoj čaroliji! Prepuna je zanimljivih zadataka koji garantuju dobru zabavu. Osim što podstiču kreativnost, zabavne aktivnosti razvijaju i kognitivne i motoričke sposobnosti kod svakog deteta.

Rešite zanimljive zadatke, napravite jedinstvene novogodišnje ukrase, origami Deda Mraza i još mnogo toga! Knjiga je podeljena na tri tematske oblasti: Novogodišnja zabava, Sneško Belić i Novogodišnja noć. Mališani će uživati u pravljenju čestitki, rogova irvasa i poslastica za novogodišnju noć.

Knjiga Novogodišnja zabava rasplamsaće maštu vašeg deteta. Sa više od 150 nalepnica i delova na istiskanje, druženje sa Deda Mrazom i njegovim pomoćnicima nikada nije bilo zabavnije!

Priuštite svom detetu novogodišnju noć za pamćenje! Knjige možete kupiti putem sajta www.vulkancic.rs.

More Stories
Nano patike za CrossFit