Miloš Biković foto

Novi film Miloša Bikovića „Hoću muža“ za Ladies Night

LADIES NIGHT DOGAĐAJ U CINEPLEXX BIOSKOPIMA

Jedan od naših najpopularnijih glumaca, Miloš Biković, naći će se u ulozi Sergeja čiji se život potpuno menja nakon spontanog susreta sa novinarkom Ljubom. Ladies night događaj u svim Cineplexx bioskopima očekuje vas u sredu, 23. marta od 20 časova uz poklone iznenađenja za najsrećnije dame.  Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Za novinarku Ljubu sve u njenom životu odvija se po planu dok slučajno ne upozna Sergeja. Ovaj susret će pokrenuti seriju događaja koji će u potpunosti promeniti Ljubin i Sergejev život, a i njih same.

Priča o ljubavi na duhovit način vas vodi u Kalinjingrad na dva sata, i govori o tome kako ljubav pobeđuje strahove a sudbina ruši stare navike kako bi stvorila mesto za nov život.

Sjajnoj atmosferi na Ladies night događaju doprineće fantastični pokloni iznenađenja partnera Cineplexx bioskopa koji vas očekuju te večeri  – Natura Siberica, My Wellness i Catrice Cosmetics.

Iza filma „Hoću muža“ stoji autorska ekipa hit komedije „Sluga“, koji je najgledaniji ruski film svih vremena, a u kojoj je Biković takođe imao glavnu ulogu, a pored njega, u novoj ljubavnoj komediji gledaćemo i Kristinau Asmus,    Marinu Aleksandrovu, Sergeja Gileva, Juliju Aug, Sergeja Komarova i druge.

Ne propustite Ladies night događaj u Cineplexx bioskopima u sredu, 23. marta od 20 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.