Screen Shot 2019 06 03 at 23.19.04

Nosili smo ih kao klinci a sada su ponovo u modi

Koraci u njima su bili tako lagani, a one su nam krasile stopala u različitim bojama. Obuvali smo ih uz svaku kombinaciju jer su se sa svim tako lepo stapale i uklapale. Pogađate, gumene sandale ili takozvale jelly sandale su ponovo u modi!

Mnogi poznati brendovi su već uveliko izbacili kolekciju novih jelly sandala i predstavili svoje modele za ovu sezonu. Jelly sandale su dostupne u različitim bojama: plava, žuta, roze bela, pa čak mou da se pronađu i u crnoj boji. 

Postoje jelly sandale za casual priliku ali isto tako, mnogi brendovi su prepoznali trenutak da dodaju koji detalj više, pa su kreirali i luksuznije verijante optočene kristialima, koliko god je šašavo da ih zamislimo u takvoj verziji.

Ove sandale su bile popularne osmdesetih i devedesih godina i svaka porodica u kući ih je imala po nekoliko pari. Tada smo ih kupovali za jeftine novce a nama klincima nije bilo bitno da li bile gadne, važno je da su mala stopala „disala“ i da su bile udobne. Da, iako su bile gumene, bile su veoma udobne.

Danas, ove nostalgične sandale mogu da se pronađu za oko 2000 rsd pa na gore, zavisno od toga ko stoji iza potpisa. U slučaju da vam se ne dopadaju i da ne planirate ni u ludilu da ih obujete barem smo vas za trenutak vratilii u detinjstvo dok su vas roditelji čekali da obujete iste i krenete na plažu u Buljarice.