Noćni market ovog petka u Zemunu

Posetite Beogradski Noćni Market, pod sloganom „Svi za Dunav“u petak, 16. juna 2017. godineu 20 časova – pijaca „Zemun“(Omladinski trg bb). Prisutnima će se obratiti:- Ivan Sočo, direktor JKP „Gradske pijace“,- Branko Nešić, predstavnik Rakia Bara.
JKP „Gradske pijace“ i Redesign d.o.o., po prvi put, na pijaci „Zemun“ organizuju muzičko-gastronomski spektakl „Svi za Dunav“, gde će se predstaviti preko 100 izlagača, u petak,  16. juna 2017. godine, u periodu od 18 do 24 časa. Pijaca „Zemun“ biće mesto za još jedno druženje, dobru zabavu  i kupovinu. Pijačne tezge krasiće razne boje sezonskog voća i povrća „šampiona pijaca“. Ljubitelji mode i šopinga, imaće priliku da kupe predmete i aksesoare mladih dizajnera i umetnika, a za pripremu ukusnih specijaliteta i ovog puta biće zadužen Miloš Jovanović sa svojim timom. Svi posetioci manifestacije uživaće u taktovima muzičkog benda „Zabeat“ i di-džejeva.
Vicešampion „carvinga“, majstor Pavel Hrćan, sa tajlanskim nožem rezbariće  poljoprivredne proizvode pretvarajući ih u umetničke figure. Ovog puta specijalno iznenađenje za sve ljubitelje dobre fotografije biće posebno dizajniran ram „Love my local market“ kojim  će moći da se slikaju i zabeleže nezaboravan trenutak.U saradnji sa Dunavskim centrom za kompetenciju (Danube Competence Center) na jednom od štandova, kroz propagandne materijale, predstaviće se ukupna turistička ponuda na Dunavu, a jedriličarski klub Zemun, predstaviće jedrilicu “Optimist” na kojoj će mališani moći da probaju da jedre, kao i da saznaju sve neophodne informacije o besplatnoj školi jedrenja.