fbpx

Leto počinje 11. maja i prvo stiže na Kalemegdan!

Lepo vreme je povod za dobro raspoloženje, a još više će vas obradovati informacija da se ovog vikenda otvara sezona letnjeg Bitefartcafea, te se klupski i koncertni program kluba seli na dobro poznatu lokaciju, Mali Kalemegdan 2, kod teniskih terena.

Otvaranje nove sezone najlepšeg kluba među starim kalemegdanskim zidinama započeće najenergičniji klupski bendovi, Girls, Boys and Toys u petak i Lezz go u subotu. Iz Bitefartcafea obećavaju vrelu klupsku sezonu koju predvode najbolji kaver bendovi, ali ni ovog leta neće izostati intimni klupski koncerti, po kojima je Bitefartcafe poznat. Već u junu stižu Massimo Savić, Vasil Hadžimanov bend i Qzama Quartet, dok će u sklopu Musicology Barcaffe Sessions na letnjoj sceni nastupiti inostrane zvezde, Koop Oscar Orchestra (24.jun) i Bokante (26.jul). Osetite magiju i sinergiju istorije i pravog, zdravog noćnog provoda, u srcu Beograda.

Više informacija pronađite na novom sajtu www.bitefartcafe.rs.

*U slučaju lošeg vremena, postoji mogućnost da će se program održavati u zatvorenom prostoru kluba Bitefartcafe (Mitropolita Petra 8). Nazovite nas za sve informacije J

More Stories
Cityscape: slike i crteži