fbpx
LookerWeekly.com magazin

Kulturni kišobran od sada i kao mobilna aplikacija

Martovski LookerWeekly 2021 baner

Kulturni kišobran pokreće svoju prvu mobilnu aplikaciju, kako bi vesti iz sveta kulture brže stigle do čitalaca.

Aplikaciju ćete vrlo brzo moći da preuzmete na Google Play-u. Do tada, pratite naš sadržaj na sajtu: kulturnikisobran.com. Za sada, na ovom linku možete videti kako će aplikacija izgledati, i ujedno biti među prvima koji će je preuzeti. 

Kišobran

“Ovo je veliki korak za naš portal i nadamo se da će se čitaocima dopasti aplikacija. Na njoj je poslednjih nekoliko meseci radio Nikola Spasić, naš IT stručnjak”, kaže urednica Miljana Miletić.

Kulturni kišobran je portal o kulturi nastao u želji da se promovišu kultura i kulturni događaji u Srbiji i regionu. Vremenom, shvatili smo da takođe želimo da budemo i platforma za mlade i neafirmisane, ali i ostvarene umetnike, pesnike, muzičare, glumce, slikare i sve one koji na neki način doprinose očuvanju kulture.

Kišobran

Portal je u martu dobio svoj prvi tim saradnika, koji je zaokružen na sedam imena početkom leta. To su: Kristina Vuković, Vanja Pavićević, Dragana Ilić, Ivana Dinić, Jana Vujačić, Strahinja Grozdanić i Zorana Milosavljević.

“Isprva smo samo hteli da okupimo nekoliko saradnika koji bi pisali za sajt. Ispostavilo se da smo oformili jedan sjajan tim kreativaca, čija energija čini ovaj portal posebnim”, kaže Miljana.

Aplikacija će za početak biti dostupna samo sa korisnike Android mobilnih telefona.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.