fbpx

Koju seriju gledaš ove jeseni?

Jesen samo što nije a to znači samo jedno, dolaze nam hladni i kišni dani tj. mnogo kišnih dana. Zimoća preti da zapostavite svoj društveni život jer ćemo da budemo lenji kao ponjave za izlazak napolje. Ali isto tako, zima i kiša znače uživanciju i dembelisanje uz male ekrane ali uz kvalitetan sadržaj. Koju seriju ćete pratiti ove jeseni?

Udobno se zavalite, kaficu prinesite, isključite mobilne telefone, naseckajte dosta punu činiju voća i pozor, sad, gledaj!

Stranger Things, 2 sezona

Ovo je jedna od serija koju morate voleti. Priča prati samohranu majku koja živi sa sinovima i zarađuje jedva za život. Mlađi sin jedne večeri nestaje i od tada nastaje igra sa živcima jer je on negde tamo, zarobljen u „međuprostoru“. Ovu seriju vole podjednako i mladi i stari jer svi potajno volimo natprirodne stvari i pojave. Glavne uloge su dodeljene Vinoni Rajder, Davidu Harbouru, Millie Bobby Brown. Serija pripada avanturi i fantastici i jedva čekamo drugu sezonu, koja je najavljena za 27. oktobar 2017. godine. Stranger Things predstavlja pravi omaž osamdesetih.

The Last Man on Earth, 4 sezona

Serija započinje pričom o jedinom preživelom čoveku na Zemlji, nakon što se svetom proširio smrtnosni virus koji kosi sve pred sobom. Pokazaće se da ipak, Tendi neće ostati sam jer sa vremena na vreme da pronađe druge zanimljive pojedince, koje su preživeli virus i koji se svojim metodoma bore za mesto pod suncem. Reč je fenomenalnoj komediji a poseban šmek joj daju glavni glumac Will Forte.

The Mighty Boosh

Iako se emitovanje ove serije završilo pre desetak godina, ako je niste gledali, možda biste mogli da je pogledate baš ove jeseni. Upozorenje o sadržaju: verovatno jedna od najluđih serija koju ćete ikada videti uz obilje britanskog humora, otkačene muzike, dobrih fora i sjajnih glumaca Julian Barratt, Noel Fieldinga i Michaela Fieldinga. Priča prati zaposlene u engleskom zoološkom vrtu i nastavlja se, nastavlja se..

Big Little Lies

Ova serija je zasnovana na bestseleru Lijan Morijati a priča prati život tri majke u malom gradiću u Kaliforniji. Na samom početku se gledaoci susreću sa zastrašujućim ubistvom, koje je šokiralo sve stanovnike malog gradića. Glavne uloge su dodeljene Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley a među muškom postavkom se ističe glumca Alexander Skarsgard, poznatom po ulozi iz serije „Prava krv“. Serija je dobila dobre kritike, stoga sledi preporuka da otkrijete ko je izvršio ubistvo na dobrotvornoj priredbi u školi?

More Stories
Let’s call it Love