fbpx
LookerWeekly.com magazin

Kako je to biti „srpska ambasadorka“ Žan-Pol Gotjea? Otkrijte sa Jelkom Musić

Foto: Tijana Janković-Jevrić (Miss Stills Photography) - All rights reserved / Sva prava zadržana.
Martovski LookerWeekly 2021 baner

”Ljubav je ljubav: radost venčanja za sve Žan Pol Gotje” u Muzeju savremene umetnosti

U četvrtak 4.februara u 18 časova i u subotu 6. februara u 12 časova, Muzej savremene umetnosti organizuje druženje sa Jelkom Musić kroz izložbu „Ljubav je ljubav: Radost venčanja za sve Žan Pol Gotje“, ili kako je od milja naziva Žan Pol Gotje „moja srpska amasadorka“.

Druženje u kom će svi zainteresovani imati priliku da pitaju i saznaju kako je raditi i biti deo tima Žan Pol Gotjea, će se održati u sali „Miodrag B. Protić“ u Muzeju savremene umetnosti u Beogradu, u četvrtak 4. februara u 18 časova, i u subotu 6. februara u 12 časova. Karte za ovaj termin se mogu kupiti isključivo onlajn putem preko sajta servisa Ticket.rs. Muzej savremene umetnosti Beograd poštuje sve epidemiološke mere, i posete su u malim i strogo kontrolisanim grupama, budući da se ulaznice prodaju u vremenskim slotovima.

Jelka Musić, iza sebe ima 15 godina rada kao direktor za komunikacije, i jedna je od najbližih saradnika svetski poznatog modnog dizajnera Žan Pol Gotjea. Svoje bogato iskustvo kao i privilegiju da bude iza kulisa sa Žan Pol Gotjeom, će kroz razgovor i pitanja prisutnih, vrlo rado podelilti sa onima koji su znatiželjni da saznaju kao to funkcioniše modni svet na svetskom nivou i kakav je „šef“ Žan Pol Gotje. 

Jelka Musić je preko 30 godina u svetu mode, iza sebe ima saradnju sa Džon Galijanom, Comme des Garcons u Japanu i Parizu… 

Podsećanja radi izložba „Ljubav je ljubav: radost venčanja za sve Žan Pol Gotje“ je od 28. novembra 2020.godine dostupna beogradskoj publici, koja ima priliku da vidi 38 venčanica visoke mode, koje je poznati francuski umetnik kreirao u periodu od 1990. do 2000. godine.

Značajni deo organizovanja ove izložbe je i saradnja privatnog privrednog i kulturnog sektora, budući da je projekat gotovo u potpunosti realizovan uz pomoć brojnih sponzora. Kompanija Galenika a.d. Beograd kao premijum sponzor se sa velikim zadovoljstvom uključila u podršku projekta.

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.