IMG 5d789f6016c94c5e8758ce86adc38e69 V

ISAC ELLIOT ODUŠEVLJEN SRPSKIM FANOVIMA!!!!

Finski pop star, Isac Elliot, juče je boravio u Beogradu, gde je na poziv svojih fanova iz Srbije održao pop up show u MKM radnjiu Beogradu. Sat vremena pre zakazanog koncerta, okupilo se stotinak devojčica,koje su  skandirale Isacovo ime i pevale njegove pesme u glas. Histerija je nasatala kada se u minut do 18h na bini MKM radnje pojavio Isac, lično. Pozdravljao je okupljene fanove, delio im svoje majice i narukvice i samo za njih održao besplatan mini koncert, gde je otprevao svoje najveće hitove do sada.

Oduševljen pristalicama, do  kojih su neki zbog njega u Beograd stigli čak iz Leskovca, govorio im je “Volim Te”, “Hvala” i “Srbija” , dok su svi zajedno zdušno pevali njegove hitove.

Isac Elliot se potom popeo na stub ispred radnje u MakedonskojiI zajedno sa okupljeni fanovima, pevao, slikao se, davao autograme.

Oduševljeni fanovi su trčali za taksijem, koji ga je nakon dva i po sata druženje, odvezao u hotel.

Beograd se tako priključio gradovima koje su počele da posećuju pop zvezde u nastajanju, koje razumeju iskrene potrebe i želje svojih  fanova, odazivaju se na njihove pozive i pružaju im tako mogućnost da svoje idole vide uživo.

Isac Elliot je danas otputovao iz Beograda dalje, ali nam je obećao da će doći ponovo, uskoro.