fbpx

GRDANA GOSPODARICA ZLA DAN ODRŽAN U CINEPLEXX BIOSKOPIMA

Nastavak uspešnog filma okupio poznate na ljubičastom tepihu

 U bioskopima Cineplexx širom Srbije sinoć je održan specijalni događaj posvećen omiljenoj zloj vili Grdani. Svi Cineplexx bioskopi su bili posebno dekorisani bojama i motivima iz novog filma „Grdana – gospodarica zla“, tako da su posetioci imali ugođaj prave bajke.

U bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center specijalnim, ljubičastim tepihom prošetala jeNataša Bekvalac, koja je imala priliku da se i fotografiše u odeći inspirisanoj Grdanom, kao i mnoge druge poznate ličnosti, među kojima su:Goca Tržan, Snežana Dakić, Aida Đedović, Suzana Perić, Milan Gromilić i Katarina Sotirović.

Uz uživanje u fenomenalnom filmu na koji je publika čekala još od 2014, kada je prikazan prvi deo, posetioce su obradovali i partneri događaja Afrodita kozmetika i Atika sa poklonima, dok su ljubitelji slatkiša mogli da probaju specijalno dekorisane krofne Glazura.

Film „Grdana – gospodarica zla“ sa Anđelinom Džoli i Mišel Fajfer u glavnim ulogama, nalazi se na repertoaru svih Cineplexx bioskopa u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji, i to u 2D, 3D i MX4D tehnologiji. Za više informacije i rezervaciju karata posetitewww.cineplexx.rs.

More Stories
Izložba “Tašnice”