fbpx

Evro Book i ove godine na Sajmu knjiga u Nišu

56. Sajam knjiga u Nišu ove godine se održava u periodu od 2. do 8. decembra u hali „Čair”, a posetioci će moći da razgledaju, biraju, listaju i kupuju željene knjige od 10 do 20 sati. Izdavačka kuća „Evro Book” će se, kao i narednih godina, svojim čitaocima predstaviti u najboljem izdanju sa najboljim izdanjima.

Ovogodišnja skala popusta kreće se od 30 do 70 odsto. Na Sajmu knjiga u Nišu predstavićemo vam nekoliko novih HIT izdanja, između ostalog i dugo očekivanu četvrtu ilustrovanu knjigu o dečaku čarobnjaku „Hari Poter i Vatreni pehar”… Najmlađe čitaoce ćemo obradovati novim pustolovinama miša novinara Džeronima Stiltona i njegove sestre Tee Stilton, slikovnicama o Čudesnoj ženi, superjunacima, Pepi prasetu…  Evro Book

Nešto novo i uzbudljivo donosi „Velika knjiga istraživača” sa aplikacijom za proširenu stvarnost, koja oživljava pustolovine najpoznatijih istraživača sveta. Potražite knjige: „Dnevnik jednog štrebera”, obe knjižice o zombi devojčici Mortini („Mortina – da pukneš od smeha” i „Mortina i dosadni rođak”), „Kralj žabac”, ali i druge iz edicija „Zaboravljene priče” i „Čudesan svet bajki”, poručuju iz Evro Booka.

Izvor: Evro Book PR

More Stories
Tragom Gastarbajterske rute