fbpx

Evo kako da uživate u romantici

Vikend filmski predlozi

Petak, subota i nedelja su naši omiljeni dani. Pored toga što odmaramo od posla, posvećujemo se porodici, prijateljima i uživamo u slobodnom vremenu. Međutim, došao je red i na vikend koji možemo posvetiti samo partneru. Ušuškajte se zajedno, zagrlite voljenu osobu i uživajte u romantici, ali i smehu koje preporučujemo.

U petak, 18.12. u 19.:10h na kanalu Film Box Stars emitovaće se film „Delikatnost“. Lepa Natalija se nakon muževljeve smrti baca u veliki posao. Nakon nekog vremena se sprijateljuje s Markusom, njenim radnikom. Odnos se produbljuje. Ipak, ne drugi ljudi, već njihove vlastite sumnje i nesigurnosti mogu da dovedu do raspada nečega  do čega im je neobično stalo. Glavne uloge tumače francuska glumica Odre Totu, Fransoa Damjen i Bruno Todeskini.

Subotu rezervišite za film „Slučajni predsednik“ sa početkom u 21h na kanalu Film Box Premium. Ova romantična komedija opisuje Toma Dobsa, komičara koji vodi humorističko-politički program, kandiduje se za predsednika SAD kao nezavisni kandidat koji nakon eksplozivne završnice u kampanjskoj debati dobija sasvim dovoljan broj glasova da bi pobedio. Nevolja je u tome što je za pobedu zaslužna greška u kompjuterskom glasačkom sistemu Delakroja, privatne kompanije čije akcije su u ogromnom porastu. Kako bi zaštitili sopstvenu budućnost, direktori Delakroja pokušavaju da prikriju grešku, ali jedna programerka, Elenor Grin, želi da Dobs sazna istinu. Može li doći do njega? Uživanju u ovoj romantičnoj komediji doprineće Robin Vilijams, Lora Lini i Luis Blek.

Nedeljno popodne možete provesti u društvu Marise Tomej, Hjua Granta i Džonatana Kimbla Simonsa. Oni tumače glavne uloge u filmu „Ponovo pisati“ sa početkom u 17:40h na kanalu Film Box Extra. Oskarom nagrađeni pisac, koji je zapao u krizu, napušta Holivud i odlazi na Istočnu obalu da predaje pisanje scenarija na fakultetu. Tu se zaljubljuje u samohranu majku, studentkinju tog fakulteta.

More Stories
Uživanje u vrhunskoj kafi i kod kuće