1 Relatively Famous Ranch Rules Cast Photo Credit Thomas Cooper E Entertainment

Deca Šekila O’Nila, Dejvida Haselhofa, i drugi u novoj seriji na Kanalu E!

Premijera serije Relatively Famous: Ranch Rules

Kanal E! je okupio osmoro naslednika velikih zvezda i pratiće njihov put od holivudskog luksuza do seoskog šika na jednom od rančeva u mestu Steamboat Springs u Koloradu. Tokom prve sezone, učesnike čekaju neobične situacije i otkačene avanture tokom njihovog rada na rekonstrukciji i ponovnom otvaranju Saddleback ranča nakon što je godinu dana bio zatvoren zbog pandemije. Premijera serije Relatively Famous: Ranch Rules očekuje nas tokom februara i marta nedeljom u 21.00 časova.

Deca poznatih zvezda će zameniti svoje dizajnerske krpice čizmama i lopatama, i pokušaće da nam pokažu od čega su zaista sazdani. Tokom jednomesečnog boravka, vlasnici ranča će im dodeljivati naporne i izazovne poslove koji su uobičajeni za seoski život. I dok proživljavaju neprijatne i teške situacije, učesnici će podeliti jedni sa drugima svoja jedinstvena iskustva koja su imali odrastajući uz poznate roditelje. Neki od njih će se zbližiti, a neki će ući u konflikt, ali će njihovi odnosi biti dodatno začinjeni dramom i „muvanjem“ u spavaonici. Dugi dani ispunjeni zahtevnim fizičkim radom će nekima doneti novostečenu snagu, a neke će obeshrabriti  na njihovom putu ka zajedničkom cilju da ponovo otvore vrata prelepog Saddleback ranča.  

Upoznajte učesnike:  

Ćerka ikone roka Pat Benatar i Neila Giraldoa, Hana Giraldo je pošla stopama roditelja i bavi se muzikom i zabavom. Hana ne krije da je jaka ličnost i da ju je teško slomiti. Uvek je spremna da se do kraja bori za sebe. Nakon nedavnog raskida, Hana je ponovo sama i spremna za nove avanture na ranču.  

Kao profesionalni rvač, Austin Gunn mora više da se potrudi kako bi impresionirao svog oca, takođe profesionalnog rvača, Billyja Gunna. Austin voli da bude u središtu akcije na ranču, i nije mu problem da ukaže kada neko zabušava. Spreman za nove ljubavi, Austin će se naći usred nove romanse na ranču.  

Taylor „Tay“ Hasselhoff, ćerka holivudskog zavodnika sa plaže Davida Hasselhoffa, samoproklamovana je „tatina ćerka“. Tay je agent luksuznih nekretnina i čvrsto stoji s obe noge na zemlji, pa joj je teško da toleriše sitničare u grupi. Optimista je i voli životinje. Tay je spremna da uloži sve svoje napore u radu na ranču.  

Jasmin Lawrence je ćerka poznatog glumca i komičara Martina Lawrencea i poćerka Emmitta Smitha, čuvenog igrača američkog fudbala i šampiona Super Bowla. Kao najstarija od sedmoro dece, Jasmin ima običaj da preuzima majčinsku ulogu u odnosima sa svojim prijateljima. Iako nema problem da prizna da je imala povlašćen život, spremna je da zasuče rukave i uhvati se u koštac sa novim izazovima. 

Maneken i di-džej Myles O’Neal je sin NBA legende Shaquillea O’Neala i rijaliti zvezde Shaunie O’Neal. Od oca je nasledio snažan karakter, a njegov šarmatni osmeh ga čini drugačijim od drugih. Jedva čeka da vidi s kim će podeliti novi seoski život. Iako nije navikao da deli sobu sa drugim ljudima, raduje se što će moći da doživi nova iskustva.  

Sin muzičara nagrađenog Grammyjem i glumaca Raya Parkera Jr., Redmond Parker je spreman da osvoji ranč. Kao preduzetnik, Redmond odlično zna šta znači raditi naporno i biti odlučan, ali možda neće uspeti da se uhvati u koštac sa strogim dnevim rasporedom seoskih radova.  

Harry James Thornton, sin oskarovca Billyja Boba Thorntona, radi kao rekviziter u Los Anđelesu. Harry priznaje da je u prošlosti imao problema da ostvari odnose sa ljudima, ali nada se da će kroz ovo iskustvo steći nova snažna prijateljstva.  

Ćerka hip-hop legende i jednog od prvih repera Eazy-Ea, Ebie sada krči svoj muzički put u LA-u. Na ranču se nije odmah snašla i zazirala je od prljavijih poslova, ali se nada da će joj ovi izazovi promeniti život i učiniti je jačom. 

Produkciju serije Relatively Famous: Ranch Rules je radio Fremantle, a izvršni producenti su Kevin Lee, Justin Berfield, Jason Felts, Joe Simpson i Angela Rae Berg.  

Fotografije: Thomas Cooper/E! Entertainment