fbpx
LookerWeekly.com magazin

Goblini novo izdanje “Jednina”

Danas je u prostoru Muzičke kuće Metropolis održana promocija novog izdanja grupe Goblini – “Jednina”. Brojni pripadnici sedme sile, fanovi benda i  kolege su prostor MKM ispunili do poslednjeg mesta. Spot možete pogledati i na Metropolis Music Serbia YouTube kanalu od 23:59h.

Posle današnje, najavljena je i večerašnja promocija u Shamrock baru u Novom Sadu, a već sutra Goblini počinju koncertnu promociju nastupima u Sloveniji i Hrvatskoj.

Beogradski koncert, najveći do sada, je najavljen za proleće 2020. godine. Prvi video sa izdanja, za pesmu “Ti si taj” će biti premijerno prikazan večeras u emisiji “Bunt”.

 

Album “Jednina” je trenutno dostupan na CD -u i na većim digitalnim platformama, dok se objavljivanje vinila očekuje početkom sledeće godine. Tada nas očekuje i reizdanje albuma “Istinite priče”.

Album “Jednina” sa 10 novih autorskih pesama izlazi nakon 6 godina diskografske pauze grupe Goblini i to u godini jubileja.

Metropolis Music ove godine slavi 25 godina rada, a ove godine se narvšava i tačno 25 godina od objavljivanja albuma “Istinite priče” kao i 20 godina od objavljivanja albuma “Re Contra” – albume koje je, takođe, objavila izdavačka kuća Metropolis Music.

 

LookerWeekly

Onlajn nedeljni magazin LookerWeekly.com čitaju mlade i radoznale osobe, koje tragaju za informativnim, zabavnim i edukativnim sadržajem iz najrazličitih oblasti.

Imate komentar?

Na ovom svetu je puno jedinstvenih ljudi...I baš njih smo odabrali za naše LookerWeekly intervjue.
Budite u toku sa najnovijim vestima iz kulture u našoj zemlji.