fbpx

Revolucionalni servis za muzičke autore i izvođače

Posle više od jednogodišnjeg rada u Hrvatskoj i još nekoliko zemalja u svetu, servis PlayKontrol, koji omogućava autorima, izvođačima, izdavačkim kućama i svim drugim učesnicima muzičke industrije da u realnom vremenu prate koliko često, u koje vreme i na kojim radio stanicama im se emituju pesme, dostupan je i u Srbiji, kao i u ostalim ex-YU republikama.

„PlayKontrol rešava problem s kojim su svakodnevno suočeni svi koji rade u muzičkoj industriji – autori pesama, stihova i muzike, izvođači, diskografi. Ovaj proizvod omogućava im da u realnom vremenu prate gde se njihova djela izvode te da o tome dobiju izvještaj. Što je najbolje, izveštajima mogu pristupiti potpuno sami, svakodnevno, putem našeg web servisa, tako da ne moraju čekati da im izvještaje pošalju razne agencije, a imamo i arhiv koji seže više od godinu dana unazad.“, pojasnili su osnivači sistema PlayKontrol kako on funkcioniše.

PlayKontrol je sistem vrlo jednostavan za upotrebu koji trenutno “preslušava” nekoliko stotina radio stanica iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Makedonije i automatski kreira izveštaje, svakoga dana, po želji korisnika.

Za korišćenje sistema nije potreban nikakav dodatni softver, već samo pristup internetu i kompjuter, a sva uputstva mogu se naći na sajtu www.playkontrol.eu.

Iskoristite mogućnosti koje pruža PlayKontrol i saznajte u kojima gradovima i na kojim radio stanicama se slušaju vaše pesme, kao i koliko često se emituju. Ovo može biti od velike koristi, pogotovo kada ne znate u kojim gradovima regije ste popularni.

More Stories
Zdrave poslastice – put do sitosti i lepih osećanja!