NOCTURNE media logo

Petak 13. donosi čak 13 novih izdanja

Povodom obeležavanja prvog rođendana  u petak, 13. novembra izdavačka kuća Nocturne media izbaciće čak 13 izdanja. Naime, radi se o digitalnoj distribuciji albuma i singlova bendova Ritam Nereda, Goblini, Rune i Mortal Kombat koja do sada nisu bila dostupna na svim digitalnim servisima kao što su iTunes, Amazon, Google Play, Deezer, Spotify i drugi.

Čak pet albuma novosadskog sastava Ritam Nereda će naći svoje mesto na svim servisima. U pitanju su albumi “Nikog nema”, “Breaking”, “Pogo live”, “Zvuci bola” i “Paralelni svet”. Goblini će se pojaviti sa dva signl izdanja “U odbrani zla” i “Crno na belo”, Rune će objaviti svoja tri singla “Ranički san”, “Kolovrat” i “Ragnarok”, dok će beogradski sastav Mortal Kombat objaviti oba svoja albuma “Smrtonosna šorka” i “Runda 2, udri!” i live snimak sa četvrtog Antievrovizijskog koncerta.

Glavni i odgovorni ispred izdavačke kuće Nocturne media, Marko Ristić rekao je da je ovo priča koja se polako zahuktava:

“Za godinu dana koliko naša mala izdavačka kuća postoji objavili smo čak 45 izdanja na koje smo sve do jednog zaista ponosni. Imena koja se nalaze u našem katalogu govore sama za sebe i mi se polako ali sigurno širimo na teritoriju cele bivše Jugoslavije. Prvih 365 dana je za nama i prezadovoljni smo učinjenim. U narendom periodu imamo zakazano nekoliko novih izdanja, kao što je EP benda Last Thrill i novi album riječkog sastava Kraj programa i tu ćemo staviti tačku za novembar mesec, a već u decembru vas očekuju nova izdanja. Jedina stvar koju moram da pomenem, a tiče se malo dalje budućnosti jeste da ćemo mi kao izdavač stati iza jednog sjajnog projekta koji je pokrenuo Nenad Milić (Tito’s boys), a to je Tribute to Kud Idijoti. To je sigurno najveća stvar koju ćemo raditi.”