mare the sonic fins spot za novi

Mare & The Sonic Fins: Spot za novi singl Proleće

 

Mare & The Sonic Fins predstavljaju spot za novi singl Proleće sa aktuelnog albuma Audiospectrum.

Pesma Proleće treći je singl sa aktuelnog albuma Audiospectrum koji je kantautor Aleksandar Markovic Mare objavio za izdavačku kuću Mascom Records. Bend sa kojim nastupa Mare & The Sonic Fins pored predstojećih prolećnih svirki, uveliko radi i na novim pesmama koje će krajem godine biti krunisane novim studijskim albumom. Spot će biti emitovam uskoro na MTV Adrija i biti postavljen na listu regionalnih spotova “Domaćica”.

Beogradski bend Mare & The Sonic Fins nastao je početkom 2015. godine povezivanjem kantautora Aleksandra Markovića (Mare) i poznanika okupljenih u prateći sastav The Sonic Fins.

Osim Aleksandra Markovića (vokal, gitara) i Vanje Etinski (vokal) Mare & the Sonic Fins čine Đorđe Lašić (ritam gitara), Stefan Stepić (bas gitara), Marija Šormaz (prateći vokal, klavijature) i Mirko Reljanović (bubanj). Za bend je rečeno da “neguje autentični beogradski zvuk sa primesama alternativnog roka i ambijentalne muzike” kao i da “predstavljaju jedinstveno osveženje u regionalnoj indie ponudi”.