Irena Blagojevic bw

Irena Blagojević: novi spot i pesma

Irena Blagojević, jazz, pop i soul pevačica, koja od 2010. godine veoma uspešno gradi solo pevačku karijeru, objavila je novu pesmu pod nazivom „Memories of you“. To je drugi Irenin singl, nakon veoma zapaženog debi albuma „Jutro bez ljubavi“, kojim najavljuje novo izdanje planirano do kraja ove godine.

„Memories of you“ je snažna, emotivna pesma, rađena u disko-fank-džez maniru, i pravo je osveženje na domaćoj sceni. Irena Blagojević je autor muzike i teksta, dok aranžman potpisuje Ivan Aleksijević. Pesma je snimana u studiju „Kolarac“, muzički miks uradio je Dejan Vozlić, a odsvirali su Nebojša Zulfikarpašić (gitara), Miroslav Tovirac (bas), Darko Jureša (perkusije). Snimljena je i bosa nova verzija nove pesme, koja će se nešto kasnije pojaviti pred publikom.

Irenin novi singl prati veoma atraktivan i duhovit lutkarski spot, neuobičajen za našu muzički scenu. Za spot su zaslužni lutkarka Dragana Vasić, reditelj Milorad Milinković, snimatelj Milica Dimitrijević i montažer Bane Godić.

LookerWeekly magazin Bitef 2022 baner

Ljubitelji džez muzike Irenu Blagojević mogu slušati svakog četvrtka u Iguani, kao i vikendom u Muha baru i klubu Ptica.