fbpx

Helm posvetio pesmu struji

Sve prepoznatljivije ime na domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni, grupa Helm iz Priboja, objavila je pesmu „Strujno kolo“ uz prateći video spot.

Spot je snimljen polovinom avgusta ove godine na koncertu u Priboju, a za njegovu realizaciju zaslužni su snimatelji Goran Reković i Stefan Spajić, kao i članovi grupe Helm koji potpisuju montažu video materijala.

Helm, sastav koji je ove godine skrenuo pažnju javnosti nastupima u završnici Zaječarske gitarijade i Belgrade Demo Fest Live, ovih dana ulazi u studio kako bi snimio svoj album prvenac. Pesma “Strujno kolo” jedna je od desetak koje će se naći na debi izdanju pribojske trojke, a koja se vidno razlikuje od ostalih autorskih numera.

“Možete voleti internet, televiziju, električne stolice, kuvanje, telefone, vibratore, rotaciona svetla ali ništa vam to ne vredi ako nemate struju. Imajući u vidu da su i dva naša naučnika doprinela razvoju struje i čovečanstva red je da struja konacno uđe i u pesmu.”, rekao je Goran Takić, frontmen grupe Helm iz Priboja.

 

 

 

 

More Stories
iTrainer.hr prvi hrvatski Apple Authorized Training Provider