fbpx
Foto: Phil Knott

Britanski bend snimio spot u beogradu!

Britanski umetnik SOHN Novu godinu započinje novim singlom i spotom za pesmu ‘Hard Liquor’ koji je snimljen u Beogradu! Radi se o novom singlu sa albuma Rennen koji će biti objavljen 13. januara, a režiju spota potpisuje srpski reditelj Jovan Todorović.

Govoreći o snimanju , Todorovic navodi: SOHN nam je poslao jedan kadar iz filma Jurassic Park, koncentrični krugovi iz tog kadra inspirisali su me da potražim još krugova, ne samo u materijalnom svetu, već još važnije u našem unutrašnjem svetu. Linija nije dovoljna da simbolizuje vektor nečijeg života, mislim da to bolje predstavlja progresija krugova koji su povezani zajedno. Tako da ovaj video govori o linijama i krugovima, prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, kajanje, bes, očaj…. Biti izgubljen u tunelu unutrašnjeg života i lavirintu koji nas okružuje u spoljašnjem svetu. Za mene je ovaj spot bitan na ličnom nivou ali sam gledao da ga napravim tako da svako može da se u njemu pronađe. Spot smo snimili u Srbiji, i imali smo sreću da imamo odlične lokacije kao i fantastičnu ekipu. Ali je Dado, jedan od najtalentovanijih glumaca Hrvatske, u video uneo potrebnu srž.

SOHN, umetnik iz Londona koje danas živi i radi u Beču, objavljuje drugi studijski album 13. januara.

Rennen, kako ovaj album nosi naziv, na nemačkom je glagol za ‘trčati’. SOHN počinje evropsku turneju 13. februara koncertom u Beču a u okviru koje će posetiti 14. gradova.

Foto: Phil Knott