fbpx

Željko Samardžić u atrijumu BIG FASHION centra

 

Nakon višegodišnjeg čekanja, beogradska publika imaće priliku da u subotu, 17. marta, od 18 sati, u atrijumu BIG FASHION centra, uživa u glasu i hitovima jednog od omiljenih pevača sa ovih prostora, Željka Samardžića. Poznati miljenik dama na ovom koncertu će ujedno i premijerno predstaviti novi album „Mila“.

„Ovaj album sam radio sa mnogo ljubavi što mislim da može da se čuje kroz svaku numeru. U sam  projekat je uloženo dosta truda, kreativnosti, ali i vremena. Radi se o pesmama za koje mnogi kažu da predstavljaju moje najzrelije i najbolje doba “ – istakao je Željko Samardžić u susret najavi velikog koncerta u BIG FASHION centru za koji se ovih dana vredno priprema sa svojim bendom.

Publika će imati priliku da uživa u evergrin hitovima kao što su „Slutim“, „Grlica“, „Da me nije“, „Bezobrazno zelene“, “Ja te volim više”, ali i numerama sa novog albuma “Mila”, Oči tvoje“, „Stara igračka“, „Baš šteta“ zbog kojih će svakako ovaj koncert biti za pamćenje.

„U subotu očekujem pre svega dame koje su, tradicionalno, najbrojnije na mojim koncertima. Biće mi zadovoljstvo da im posvetim svaku otpevanu pesmu i na taj način da se zahvalim za podršku koje mi pružaju decenijama unazad. Siguran sam da će album „Mila“ postati omiljen i da će se moje obožavateljke pronaći u novim numerama“ – dodao je popularni pevač.

 

More Stories
Nedelja finskog filma