Il Divo Press Shot Balcony3

Ulaznice za IL DIVO u prodaji

Ulaznice za nastup “IL DIVO – A MUSICAL AFFAIR: NAJPOPULARNIJE PESME SA BRODVEJA UŽIVO” koji će se održati 24. septembra u Kombank Areni, su u prodaji.

Ulaznice se mogu naći po cenama od 3500, 3900, 4500, 5500, 5900, 7900 i 9900 dinara i nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Posle uspešnih nastupa na Brodvejskoj pozornici koncerata, 24. septembra 2014. dolazi i u Kombank Arenu!

Beogradska publika će treći put imati priliku da uživa u raskošnim operskim glasovima kvarteta koji čine tenor Urs Buhler iz Švajcarske, bariton Carlos Marin iz Španije, pop pevač Sebastian Izambard iz Francuske i tenor David Miller iz SAD.

Na turneju “IL DIVO – A MUSICAL AFFAIR: NAJPOPULARNIJE PESME SA BRODVEJA UŽIVO” kreću kako bi promovisali šesti album, kompilaciju sa pesmama iz čuvenih brodvejskih mjuzikala, kao što su Phantom of the Opera, Carousel i West Side Story, a na njemu se nalaze i dueti sa zvezdama kao sto su Barbra Streisand, Kristin Chenoweth, Nicole Scherzinger, Heather Headley i Michael Ball .

Na koncertu će se smenjivati najpoznatije pesme iz brodvejskih mjuzikala u romantičnom i emocionalnom izvođenju Carlosa, Davida, Ursa i Sebastiena.