RW TOUR 2010 IMG 0285

Ulaznice za Fan Pit i parter za The Wall Live rasprodate

Ulaznice za Fan Pit i parter za koncert Rodžera Votersa “The Wall Live” su rasprodate!  U prodaji se mogu naći ulaznice za tribine po cenama od 3900 do 7500 dinara.

 Muzičko-scenski spektakl Rodžera Votersa “The Wall Live” koji će u nedelju, 1. septembra gostovati u Kombank Areni, počinje na vreme, u 19.30h. Ulazi Kombank Arene biće otvoreni od 17.30h. Koncert se sastoji iz dva dela od po 60 minuta koji su razdvojeni pauzom od 25 minuta.

Votersu će se na sceni pridružiti 11 vrhunskih muzičara među kojima će biti i njegov sin, Harry Waters koji svira klavijature i harmoniku. Hari nastupa sa ocem još od 2002. godine.

Svim fanovima u Srbiji, Rodžer Voters je poručio sledeće: “Kada dođete na koncert, ne vadite vaše mobilne telefone, ugasite ih i gledajte koncert. Uživajte u njemu.”

“The Wall Live” je vrhunska produkcija koja prevazilazi sve do sada viđeno. To je koncert, predstava, film, putovanje kroz vreme, vizuelno i muzičko iskustvo, događaj koji se ne može opisati već se mora doživeti!

Ulaznice za tribine možete naći na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra kao i putem sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs.