fbpx

STRAY DOGG i specijalni gosti TI

Stray Dogg priprema specijalno veče u Amerikani Doma omladine u petak, 6. decembra u 21h- na koncert kojim će se na pravi način, na velikoj bini najboljeg koncertnog prostora u gradu, i uz specijalne goste – grupu Ti – zahvaliti svima na jednoj neverovatnoj godini u njihovoj karijeri.

Ulaznice za koncert grupa Stray Dogg i Ti u Domu omladine Beograda mogu da se kupe na svim prodajnim mestima Eventima, kao i na blagajni DOB-a. Sve ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara su rasprodate, a ulaznica po redovnoj ceni od 600 dinara još uvek ima u prodaji!

Stray Dogg je beogradski bend koji je nastao 2011. godine i koji svoj zvuk bazira na melanholičnom indie rocku. Izdali su dva studijska albuma, prvi album ”Almost” a zatim i 2012. godine ”Fire’s Never Wrong” na kojem sarađuju i sa američkim kantautorom Devendrom Banhartom na pesmi ”Time”, koja je ujedno i poslednji singl za koji je urađen i video spot. Pored Dukata oko čijeg kantautorskog rada nastaje bend, tu je još pet članova, Ana i Jelena, na violini i klaviru, zatim Marko na gitari, i Vlada i Relja na basu i bubnju. Bend je svirao u svim većim gradovima u zemlji i regionu, kao i na bitnijim festivalima, a ove godine Stray Dogg je napravio i svoju prvu turneju u okviru koje su obišli deset gradova u Srbiji u kojima do tad nisu svirali.

Grupa Ti je psihodelični pop duo iz Beograda koji čine Ilija Duni i Trajče Nikolovski. Obojica rodom iz Makedonije, upoznali su se u Beogradu, u zgradi BIGZa, i u leto 2012. osnivaju grupu Ti.