slayer u beogradu 311

Slayer u Beogradu!

25. jun, Kombank Arena

 

Slayer, jedan od najznačajnijih heavy metal bendova današnjice, održaće koncert u Kombank Areni, 25. juna. S obzirom da nikada nisu svirali u Beogradu, možete očekivati beskompromisan, brutalan i nadasve glasan koncert i uveriti se zašto Slayer smatraju alfom i omegom čvrstog zvuka – navodi se u saopštenju Kombank Arene.

Teži, brži i mračniji od ostalih, SLAYER je postavio novi standard koji su ostali počeli da prate. Tom Araya (bass & vocals), Kerry King i Jeff Hanneman (gitare) i Dave Lombardo(bubnjevi) čine bend koji ne samo da je izgradio žanr već i stav.

Od samog početka, 1981. godine kada su nastali, muzika Slejera odražava previranja i zastranjivanja u društvu otvoreno iznoseći svoj stav o političkim, socijalnim i ekonomskim poremećajima. Za tri decenije koliko postoje, njihova direktna brutalnost postavila ih je za jedan od vodećih metal bend na svetu i jedan od retkih koji nije pravio kompromise po pitanju zvuka, imidža i živog nastupa.

U promo periodu, od petka, 22. februara do 3. marta, ulaznice će biti po jedinstvenoj ceni od 1700 dinara. Od 4.03. do 02.06. ulaznice će biti 1900 dinara a zatim, do datuma koncerta, po ceni od 2200 dinara.

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.