Sean Paul 1

Sean Paul na Sea Dance festivalu

Jedna od najprepoznatljivijih svetskih muzičkih zvezda Sean Paul u subotu, 15. jula napraviće završnu žurku ovogodišnjeg, četvrtog po redu Sea Dance festivala! Popularni Jamajčanin, dobitnik dve Gremi i čak četiri MOBO nagrade, iza sebe ima preko 30 svetskih hitova kao što su “Get Busy”, “Temperature”, “Gimme The Light” i “We Be Burning”, a na toj listi posebno se izdvajaju njegovi već legendarni dueti!

Ove zime je planetu osvojio uz megahit “Rockabye” i grupu Clean Bandit, a već u narednim nedeljama smeši mu se i novi Gremi za pesmu “Cheap Thrills” koju peva u duetu sa Sijom. O legendarnosti muzičara iz Kingstona najbolje govori lista zvezda sa kojima je snimio duete, a gde se nalaze i Beyonce, Rihanna, Kylie Minogue, Jay Z, Enrique Iglesias, Santana, Major Lazer, Nicki Minaj, Missy Elliot i desetine drugih. Ali kao da to nije dovoljno, Sean Paul se ovih dana kreće prema samom vrhu britanske top liste sa potpuno novim hitom “No Lie”, koji je već stigao na domaće radio stanice, a u kojem mu gostuje nova zvezda u usponu Dua Lipa! Sean Paul je za nepune dve decenije potpisao autorstvo na vrtoglavih 200 pesama na svetskoj sceni radeći sa vodećim zvezdama i izdavačkim kućama. Od toga, čak 36 singlova je ušlo u prvih 100 na američkoj i britanskoj listi, od čega polovina u prvih 10, dok je čak sedam singlova stiglo na prvo mesto!

Pravu uvertiru u veliku žurku na plaži prirediće hip-hop trio Bad Copy, te domaćini Sea Dance festivala, kotorski tandem Who See!

Promotivna cena ulaznica za EXIT Leto ljubavi 2017

Ulaznice za Sea Dance festival, koji će biti održan na plaži Jaz u Budvi od 13. do 15. jula, dostupne su po poklon ceni sa 60% popusta od 3.990 dinara u prodajnoj mreži Gigstix na preko 80 prodajnih mesta širom Srbije, kao i online putem Gigstix.com. Ulaznice za festival mogu se kupiti i u paketu EXIT Avantura (EXIT+Sea Dance) po ceni od 6.990 dinara, kao i u paketu EXIT Summer of Love (EXIT+Sea Dance+Sea Star) po ceni od 7.990 dinara. Za sve ljubitelje letnje avanture dostupni su i posebno skrojeni turistički paketi koji obuhvataju ulaznice i smeštaj, po ceni već od 49 eur putem sajta exittrip.org.

EXIT tim ove godine spojiće čak četiri festivala u regionu u jedinstveno EXIT Leto ljubavi 2017. Prvi u nizu je Sea Star, koji će se 26. i 27. maja održati u gradu Umagu, sledeći je Revolution festival u Temišvaru, 2. i 3. juna, a odmah nakon EXIT festivala, od 6. do 9. jula, sledi četvrto izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. jula.