Bishke 01

Pero Defformero se vraća u Božidarac!

Nakon nekoliko veoma uspešnih koncerata u Srbiji i regionu, bend Pero Defformero se vraća u Božidarac! Nastupiće u subotu,  17.marta od 20h a za njihov nastup zagrevaće nas bend King size!

Prethodnih nekoliko meseci novosadski bend Pero Defformero ređao je uspeh za uspehom kada su u pitanju klubski nastupi. Nakon rasprodatih koncerata u Ljubljani, Sofiji, Zagrebu, Užicu, Kragujevcu, Novom Sadu i mnogim drugim gradovima Srbije i regiona, ovaj kvartet se sprema da ovog vikenda, u subotu 17.marta da sve od sebe ne bi li svojim fanovima u beogradskom Božidarcu još jednom okačio osmehe na lica!

“Uz standardnu set listu i dva aktuelna singla ‘Hipster’ i ‘Trebalo Bi’,  za ovu priliku spremili smo još nekoliko novih pesama koje će se naći na našem sledećem albumu za sada radnog naziva ‘Muzika Za Ljude Bez Prijatelja’“ najavljuje gitarista Saša Friš i dodaje da je bend za ovu priliku odabrao i neke pesme koje dugo nisu svirali „Verujemo da ćemo na kraju svi biti zadovoljni!”

Za ovaj nastup publiku će zagrevati sjajan bend King Size koji uveliko radi na snimanju svog drugog albuma koji bi trebalo da bude objavljen na jesen. „U narednih mesec i po, dva izbacićemo i jednu novu pesmu“ kaže pevač Dejan Antić i dodaje da se bend jako raduje još jednom druženju sa Pero Defformero: „Ovo je treći put u poslednjih nekoliko godina da sviramo sa njima i ako treba, sviraćemo i 333.put!“

Podsetićemo vas samo da je Božidarac bio rasprodat predhodna dva puta kada su gostovali “defformerosi”  pa ne bi bilo loše da na vreme obezbedite sebi ulaznice za koncert ovog unikatnog benda!

Ulaznice u pretprodaji  po ceni od 500 dinara možete kupiti u FELIX Shop-u (TC Sremska). Na dan koncerta ulaznice će koštati  700 dinara.