Screen shot 2013 10 08 at 15.43.06

Natalie Cole u Beogradu

Ulaznice za koncert soul, pop, džez dive Natalie Cole koji će se održati u Kombank Areni, 5. novembra u prodaji su po cenama od 2500, 2900, 3500 i 4500 dinara. Natalie Cole nastupiće u Beogradu po prvi put u svojoj dugogodišnjoj karijeri.

Ulaznice se mogu naći na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Natalie Cole, kćerka slavnog Nat King Cola, započela je karijeru početkom sedamdesetih u soul žanru da bi se osamdesetih prebacila na pop i R&B stil a zatim, devedesetih nastavila koracima svog oca bazirajući se na tradicionalnom popu kome je ostala verna do 2010. godine.

Inspirisana očevim izvođenjem latino pesama, Natalie Cole je u junu ove godine za Verve/Universal izdavačku kuću, objavila album na španskom jeziku “Natalie Cole En Español.” U svom prvom studijskom albuma posle petogodišnje pauze, Natalie je sa orkestrom snimila 12 pesama na kojima su joj se pridružili Andrea Bocelli, Juan Luis Guerra, Arturo Sandoval a na pesmi “Acércate Más” (“Come Closer to Me”) i Nat King Cole preko verzije koju je snimio 1958. godine.

Na albumu se nalaze obrade pesama “Quizás, Quizás, Quizás,” “Noche de Ronda”, El Día Que Me Quieras, “Mañana de Carnaval”, “”Bésame Mucho” i dr.