Dok7 foto1 by Gitarijada promo

Koncertni promo karavan Gitarijade širom Srbije

Martovski 2023 LookerWeekly 728x90 baner

Proteklog vikenda u Bugarskoj startovala je promotivna turneja 48. Gitarijade, a koncertni karavan nakon dva nastupa u komšiluku put nastavlja u Zemunu, Požarevcu,  Kragujevcu, Kruševcu i Nišu.

Promo karavan Zaječarske Gitarijade, koja se ove godine održava od 30. jula do 2. avgusta, osim koncertnih nastupa bendova Night Shift, Death Saw iDok7 obuhvata i promotivne pultove na kojima će svi zainteresovani moći detaljnije da se upoznaju sa programom 48. izdanja festivala.

Prvi koncert biće održan u sredu 16. jula u Zemunu na pešačkoj zoni Velikog trga, sledi Požarevac u kojem će promocija biti održana 17. jula na gradskom trgu, a zatim se 18. jula  karavan seli na gradski trg u Kragujevcu. 19. jula Gitarijada će biti u Kruševcu gde će koncert biti održan na platou Doma sindikata, a promo turneja se završava u Nišu, 20. jula, nastupima u amfiteatru na Niškom keju.

Program ovogodišnje Gitarijade održaće se na ukupno pet stejdževa sa brojnim pratećim aktivnostima. Za titulu najboljih boriće se 14 bendova, a zanimljivo je da će sve bivše jugoslovenske republike imati svoje predstavnike među takmičarima. Prljavo KazalištePartibrejkersiGobliniRiblja Čorba,Kerber samo su neki od bendova koji će nastupiti u revijalnom delu ovogodišnje Gitarijade.