kartel fandango strap on i dissection 893

Kartel, Fandango, Strap On i Dissection

15. februar, 20h, Božidarac

U petak, 15. februara od 20h u okviru serijala Vračar Rocks! u Božidarcu će nastupiti bendovi Kartel, Fandango, Strap On & Dissection. Specifičnost ovog koncerta je ta što su se bendovi dogovorili da neposredno pre početka svirke metodom „zimi-zami-zum” odluče o rasporedu njihovih nastupa te večeri, zato bi trebalo doći na koncert nešto pre 21h kako ne biste propustili neki od bendova…

Strap On je bend u kome peva i svira bas gitaru Marko Vidojković a pored njega tu su i prevejani muzičari sa beogradske HC scene koji su svirali u sastavima Hitman, Vox Populi i On The Run.

Kartel je beogradski bend koji je nastao 2008. godine a njihov zvuk se može okarakterisati kao čvrsti rock sa jakim grunge uticajima. Njihov debi album „Možda baš ti” pobrao je odlične kritike a zapaženi su i video spotovi sa tog izdanja za pesme „Alkohol” , „Budućnost” i „Niko nema pravo”.

Fandango čine četiri devojke koje nikako ne žele da se okarakterišu kao „ženski bend”. To što su žene, to je samo bonus. One sviraju čvrsto i glasno, tako da svi skaču i provode se.

Dissection je novi bend sastavljen od iskusnih muzičara koje predvodi Aref Zaabi poznat po radu u sastavu Dog House, dok je pevačica Ana do sada već nastupala u bendovima Kontuzija i Replicunts.

Ulaznice se pordaju isključivo na ulazu na koncert po ceni od 300 dinara.